vint-i-tres

Encara que trigui més a arribar a la meva destinació, és més agradable viatjar en bus i que el sol t'escalfi la pell a través dels vidres, que anar sota terra... ;)

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Això mai! En metro es va molt bé, ràpid i còmode si pots seure. D'acord que va molt ple, i que és sota terra. Però s'hi llegeix tan bé...

fanal blau ha dit...

Doncs jo si que estic d'acord amb tu!
:)

Mireia ha dit...

Jo és que sóc de poble i m'agrada que em toqui l'aire. llàstima que per feina em desplaço sempre en cotxe i nopuc llegir mai. Però si visques a ciutat miraria d'anar amb bus.

Núr ha dit...

Sí que és veritat que al bus jo no puc llegir, perquè em marejo, i al metro, en canvi, no em marejo tant i puc llegir més. El problema és que el dia que agafo el bus (només un dia a la setmana) vaig tan carregada (motxilla amb el portàtil, la bossa de mà i una tercera bossa perquè després de la feina tinc classe de patxwork) que no estic per portar un llibre i posar-me a llegir...

Jo sempre he preferit el metro perquè sempre m'ha estat més còmode. Però aquesta vegada, com dic, encara que el viatge es faci una miqueta més llarg, és genial poder anar amb bus directe, malgrat que trigui una miqueta més! :)